A A A


Ochrana osobných údajov

Na základe § 8 ods. 6 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov (aktuálne platný a účinný zákon je možné vyhľadať na stránke JASPI – WEB, prípadne na stránke Úradu na ochranu osobných údajov) Štátny fond rozvoja bývania oznamuje, že od 1.1.2014 poveril spracúvaním osobných údajov týchto sprostredkovateľov, na základe zmlúv uzatvorených podľa § 8 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov:


  1. Slovenská záručná a rozvoja banka, a. s. (zapísaný v Obch. registri OS BA I, odd. Sa, vložka číslo: 3010/B, IČO: 00 682 420)

  2. Data System Soft, spol. s r. o. (zapísaný v Obch. registri OS BA I, odd. Sro, vložka číslo: 1529/B, IČO: 17 330 491)

  3. Aprecia, s.r.o. (zapísaný v Obch. registri OS BA I, odd. Sro, vložka číslo: 71489/B, IČO: 46 079 891)

  4. AENEA Legal s.r.o. (zapísaný v Obch. registri OS BA I,odd.: Sro, vl. č.: 37254/B, IČO: 35 951 125)

  5. Slovenská pošta, a.s. (zapísaný v Obch. registri OS BA BB, odd. Sa, vložka číslo: 803/S, IČO: 36 631 124)

  6. Ing. Lukáš Kopúnek (číslo živnostenského reg.: 250-33874, IČO: 47323035)

  7. Ing. Stanislav Moyš (číslo živnostenského reg.: 110-222745, IČO: 32058357)

  8. Michal Šimúnek (číslo živnostenského reg.: 110-224710, IČO: 47222221)
     
  9. Mestské úrady (príp. Miestne úrady)

Bratislavský kraj


Bratislava I (Miestny úrad Bratislava - Staré Mesto), Vajanského nábr. 3, 814 21
Bratislava II (Miestny úrad Bratislava - Ružinov), Mierová 21, 827 05
Bratislava III (Miestny úrad Bratislava - Nové Mesto), Junácka 1, 832 91
Bratislava IV (Miestny úrad Bratislava - Karlova Ves), Nám. sv. Františka 8, 842 62
Bratislava V (Miestny úrad Bratislava - Petržalka), Kutlíkova 17, 852 12
Malacky, Radlinského 2751/1, 901 01
Pezinok, Radničné nám. 7, 902 01
Senec, Mierové nám. 8, 903 01


Trnavský kraj


Dunajská Streda, Hlavná 50/16, 929 01
Galanta, Mierové nám. 940/1, 924 18
Hlohovec, M. R. Štefánika 1, 920 01
Piešťany, Nám. SNP 1475/3, 921 45
Senica, Štefánikova 1408/56, 905 25
Skalica, Nám. slobody 10, 909 01
Trnava, Trhová 3, 917 71


Trenčiansky kraj


Bánovce nad Bebravou, Nám. Ľ.Štúra 1/1, 957 01
Ilava, Mierové nám. 16/31, 019 01
Myjava, Nám. M.R.Štefánika 560/4, 907 01
Nové Mesto nad Váhom, Hviezdoslavova 36, 915 01
Partizánske, Nám. SNP 212/4, 958 01
Považská Bystrica, Centrum 2/3, 017 13
Prievidza, Nám. slobody 14, 971 01
Púchov, Štefánikova 821/21, 020 01
Trenčín, Mierové nám. 2, 911 64


Nitriansky kraj


Komárno, Nám. gen. Klapku 1, 945 01
Levice, Nám. hrdinov 1, 934 32
Nitra, Štefánikova tr. 60, 950 06
Nové Zámky, Hlavné nám. 10, 940 35
Šaľa, Nám. sv. Trojice 7, 927 01
Topoľčany, Nám. M. R. Štefánika 1/1, 955 01
Zlaté Moravce, ul. 1.mája 2, 953 01


Žilinský kraj


Bytča, Nám. SR 1/1, 014 38
Čadca, Nám. slobody 30, 022 01
Dolný Kubín, Hviezdoslavovo nám. 1651/2, 026 01
Kysucké Nové Mesto, Litovelská 871, 024 01
Liptovský Mikuláš, Štúrova 1989/41, 031 42
Martin, Nám. S. H. Vajanského 1, 036 49
Námestovo, Cyrila a Metoda 329/6, 029 01
Ružomberok, Nám. A. Hlinku 1, 034 01
Turčianske Teplice, Partizánska 413/1, 039 01
Tvrdošín, Trojičné nám. 185/2, 027 44
Žilina, Nám. obetí komunizmu 1, 011 31


Banskobystrický kraj


Banská Bystrica, Československej armády 26, 975 39
Banská Štiavnica, Radničné nám. 1, 969 01
Brezno, Nám. gen. M. R. Štefánika 1, 977 01
Detva, J. G. Tajovského 7, 962 12
Krupina, Svätotrojičné nám. 4/4, 963 01
Lučenec, Novohradská 1, 984 01
Poltár, Železničná 489/1, 987 01
Revúca, Nám. slobody 13/17, 050 80
Rimavská Sobota, Svätoplukova 9, 979 01
Veľký Krtíš, Komenského 3, 990 01
Zvolen, Nám. slobody 22, 960 01
Žarnovica, Nám. SNP 33, 966 81
Žiar nad Hronom, Štefana Moyzesa 46, 965 19


Prešovský kraj


Bardejov, Radničné nám. 16, 085 78
Humenné, Kukorelliho 34, 066 28
Kežmarok, Hlavné nám. 1, 060 01
Levoča, Nám. majstra Pavla 4, 054 01
Medzilaborce, Mierová 326/4, 068 01
Poprad, Nábrežie Jána Pavla II 2802/3, 058 42
Prešov, Hlavná 73, 080 01
Sabinov, Nám. slobody 57, 083 01
Snina, Strojárska 2060, 069 01
Stará Ľubovňa, Obchodná 1, 064 01
Stropkov, Hlavná 38/2, 091 01
Svidník, Sovietskych hrdinov 200/33 , 089 01
Vranov nad Topľou, Dr. C. Daxnera 87/1, 093 16


Košický kraj

 
Gelnica, Banícke nám. 4, 056 01
Košice I (Miestny úrad Košice - Staré Mesto), Hviezdoslavova 7, 040 34
Košice II (Miestny úrad  Košice - Západ), Trieda SNP 39, 040 11
Košice III (Miestny úrad Košice - Dargovských hrdinov), Dvorkinova 7, 040 22
Košice IV (Miestny úrad Košice - Juh), Smetanova 4, 040 79
Košice - okolie, Hroncova 13, 041 70 Košice
Košice - okolie Moldava n./Bodvou, Školská 2, 045 01 Moldava n./Bodvou
Michalovce, Nám. osloboditeľov 1015/30, 071 01
Rožňava, Šafárikova 29, 048 01
Sobrance, Štefánikova 23, 073 01
Spišská Nová Ves, Štefánikovo nám. 1, 052 70
Trebišov, M. R. Štefánika 862/204, 075 25


   10. Okresné úrady - odbory  bytovej politiky

  • Okresný úrad Bratislava, Lamačská cesta 8, 845 14
  • Okresný úrad Trnava, Kollárova 8, 917 02
  • Okresný úrad Trenčín, Hviezdoslavova 3, 911 01
  • Okresný úrad Nitra, Štefánikova tr. 69, 949 01
  • Okresný úrad Žilina, Andreja Kmeťa 17, 010 01
  • Okresný úrad Banská Bystrica, Nám. Ľ. Štúra 1, 974 05
  • Okresný úrad Prešov, Nám. mieru 3, 091 92
  • Okresný úrad Košice, Komenského 52, 041 26

 

 TRETIE STRANY 

  (tretím stranám môžu byť poskytnuté alebo sprístupnené osobné údaje klientov):  

  • Exekútorské úrady v zmysle zákona č. 233/1995 Z. z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok ) a o zmene a doplnení niektorých zákonov  v znení neskorších predpisov
  •  PeD Real s.r.o. (zapísaný v Obch. registri OS BA I , odd. Sro, vložka číslo: 81890/B, IČO:  46 691 103

Návrat hore